Overslaan en naar de inhoud gaan

E314, Halen - Lummen: Snelweg richting Nederland één nacht afgesloten voor onderhoudswerken

E314, Halen - Lummen: Snelweg richting Nederland één nacht afgesloten voor onderhoudswerken

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal tijdens de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 augustus onderhoudswerken uitvoeren op de E314, richting Nederland, tussen de op -en afrittencomplexen van Halen en Lummen. Om de veiligheid van zowel de wegarbeiders als de weggebruikers te garanderen, zal dit deel van de snelweg de volledige nacht afgesloten zijn. Het verkeer kan dan een omleiding volgen via de calamiteitenroute “P”.  

De aannemer zal gedurende één nacht op een aantal locaties het wegdek van de E314 gedeeltelijk vernieuwen, voegen vullen en herstellingen in de middenberm uitvoeren. Deze werkzaamheden zullen het rijcomfort en de verkeersveiligheid van de weggebruikers verhogen. 

Minderhinder-maatregelen:

nachtwerk en omleiding via calamiteitenroute “P”

Om de hinder te beperken zal de aannemer tijdens één weekendnacht werken. De werkzaamheden starten vrijdagavond 28 augustus om 21.00 uur en moeten ten laatste zaterdagochtend 29 augustus om 07.00 uur klaar zijn. 

Gedurende deze werken zal het verkeer richting Nederland vanaf afrit 25 Halen de calamiteitenroute “P” kunnen volgen naar het op- en afrittencomplex 26 in Lummen om vervolgens opnieuw de snelweg op te rijden. 

Weggebruikers richting Leuven zullen geen hinder ondervinden. 

Weersgevoelig

Opgelet: deze werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is dus mogelijk dat de planning nog wijzigt.

SNELWEG RICHTING NEDERLAND ÉÉN NACHT AFGESLOTEN VOOR ONDERHOUDSWERKEN