Overslaan en naar de inhoud gaan

E313 Olen geluidsschermen: op- en afrit afgesloten

E313 Olen geluidsschermen: op- en afrit afgesloten

Om de levenskwaliteit van de omwonenden te verbeteren plaatsen het Agentschap Wegen en Verkeer en de gemeente Olen dit najaar nieuwe geluidsschermen langs de E313 in Olen. Het gaat om een zone van ongeveer 800m richting Luik en 600m richting Antwerpen ter hoogte van Schaatsbergen. De werken starten op maandagavond 14 september 2020, en zullen zo'n 3 maanden in beslag nemen.

In tegenstelling tot berichtgeving eerder deze week, wijzigt de beschikbaarheid van het complex 22 Herentals-Oost in deze zin: 

Zowel de afrit als de oprit in de richting Hasselt zullen afgesloten zijn vanaf maandagavond 14 september 2020, tot het einde van de werkzaamheden. Deze maatregel komt er om de veiligheid van de weggebruikers en de wegenarbeiders te verhogen, na bijkomende adviezen van onze partners. 

Er worden omleidingen aangegeven van en naar het eerstvolgende complex via de parallelwegen van de autosnelweg. 

De afrit en oprit in de rijrichting Antwerpen blijven beschikbaar. 

WWW.WEGENENVERKEER.BE/OLEN

Verkeerssituatie tijdens de eerste fase van de werken op de E313 in Olen:

E313 Olen geluidsschermen: op- en afrit afgesloten

Op het beeldmateriaal dat u samen met dit bericht bezorgd wordt, is copyright van toepassing. Het Agentschap Wegen en Verkeer vraagt met aandrang om bij publicatie van dit beeldmateriaal op online en offline media '© AWV' te vermelden als bijschrift bij het beeldmateriaal.