Overslaan en naar de inhoud gaan

E313 Beringen - Beurtelings verkeer op brug Rijsselstraat vanaf 17 augustus

E313 Beringen - Beurtelings verkeer op brug Rijsselstraat vanaf 17 augustus

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal in het kader van de renovatie van de E313 in Beringen de brug van de Rijsselstraat over de snelweg renoveren vanaf maandag 17 augustus. De brug over de Beverlosesteenweg zal vervroegd opengesteld worden op dinsdag 11 augustus.

Beurtelings verkeer op brug Rijsselstraat vanaf maandag 17 augustus

Maandag 17 augustus start de aannemer met de renovatie van de brug van de Rijsselstraat boven de E313. Tijdens deze werkzaamheden kan het gemotoriseerd verkeer beurtelings over de brug blijven rijden.

 

Fietsers kunnen te allen tijde veilig langs de werfzone.

 

Als alles volgens plan verloopt, wordt de brug ten laatste donderdagavond 20 augustus weer volledig opengesteld voor het verkeer.

 

Brug Beverlosesteenweg vervroegd open op 11 augustus

Ondanks de hitte zal de aannemer de brug van de Beverlosesteenweg boven de E313 sneller dan voorzien kunnen afwerken. Dinsdagavond 11 augustus zal de brug opnieuw volledig opengesteld worden.

 

Werken op de snelweg verlopen volgens plan

De werken op de rijstroken richting Hasselt verlopen volgens plan. De afrit Beringen komende van Antwerpen blijft afgesloten tot het einde van de werken. De omleiding via complex 25a Tessenderlo blijft tot dan van toepassing.

 

Verkeer op de E313 blijft altijd mogelijk op 2x2 versmalde rijstroken op het nieuwe stuk van de snelweg (rijstroken richting Antwerpen).

 

Nog tot 14 september werkt AWV op de snelweg ter hoogte van het complex Beringen.

 

Meer informatie via digitale nieuwsbrief

Op onze projectpagina www.wegenenverkeer.be/beringen staat steeds de meeste actuele informatie. Geïnteresseerden kunnen er zich ook inschrijven op onze digitale nieuwsbrief.