Overslaan en naar de inhoud gaan

Dringende herstellingswerken op Waregemsesteenweg (N437): werken vanaf 30 september

Dringende herstellingswerken op Waregemsesteenweg (N437): werken vanaf 30 september

N437 / KRUISEM

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van 30 september tot 11 oktober herstellingswerken uit op de Waregemsesteenweg (N437) in Kruisem. Het wegdek is in slechte staat en moet hersteld worden voor de veiligheid van alle weggebruikers. De gewestweg is volledig afgesloten ter hoogte van de werfzone, alle verkeer volgt omleidingen.

Beschadigd wegdek

Het agentschap vernieuwt het wegdek tussen de twee kruispunten met de Herlegemstraat. Ook de aansluitingen met de zijstraten worden aangepakt. Waar nodig worden de greppels vernieuwd en komen er nieuwe boordstenen. In de nieuwe situatie zullen de rijstroken smaller zijn, waardoor de fietspaden breder worden. De werken starten op maandag 30 september en duren volgens de huidige planning tot en met vrijdag 11 oktober.

Waregemsesteenweg afgesloten

Ter hoogte van de werfzone zal de Waregemsesteenweg (N437) volledig afgesloten worden. Voetgangers kunnen steeds de werfzone passeren. Fietsers en lokaal verkeer volgen verschillende omleidingen richting Waregem of Kruisem. Zwaar verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de E17. Er geldt een parkeerverbod in de volledige werfzone.