Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie nachten lokale hinder op E19 en N16 in Mechelen

Drie nachten lokale hinder op E19 en N16 in Mechelen

Gedurende drie nachten in juni en begin juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) lokale herstellingswerken uit aan het wegdek van de E19 en op de brug van de N16 over de E19 in Mechelen. Tijdens de werken zijn sommige op- en afritten van de E19 dicht en moet het verkeer plaatselijk een omleiding volgen.

Nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni

Tijdens de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni (20u tot 6u) wordt de afrit Mechelen-Noord (9) komende van Antwerpen afgesloten. Ook de afrit van de R6 naar de N16 is dan dicht. Op de brug van de N16 moet het verkeer over één rijstrook passeren en is de oprit van de E19 richting Antwerpen afgesloten. Het verkeer wordt telkens via de E19 naar het op- en afrittencomplex Mechelen-Zuid (10) geleid om daar te keren.

Nachten van 30 juni en 1 juli

Tijdens de nachten van donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli (20u tot 6u) wordt op de oprit Mechelen-Noord (9) van de E19 richting Brussel een voeg in het wegdek hersteld. Gedurende deze twee nachten is de oprit dicht en wordt het verkeer via de E19 omgeleid naar het op- en afrittencomplex van Rumst (8) om daar te keren.

Weersgevoelig

De huidige planning van de werken werd opgemaakt onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen.