Overslaan en naar de inhoud gaan

Dinsdag 26 en woensdag 27 april onderhoudswerken op Brugsestraat in Ingelmunster: verkeer omgeleid via Meulebeke

Dinsdag 26 en woensdag 27 april onderhoudswerken op Brugsestraat in Ingelmunster: verkeer omgeleid via Meulebeke

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt dinsdag 26 en woensdag 27 april op de Brugsestraat (N50) in Ingelmunster. Ter hoogte van de rotonde met de Ringlaan krijgt de gewestweg een nieuwe asfaltlaag. Auto’s moeten twee dagen lang een omleiding volgen via Meulebeke. 

Nieuwe asfaltlaag

Wegen en Verkeer legt een nieuwe asfaltlaag aan op de Brugsestraat in Ingelmunster. Het gaat om een stuk van zo’n 170 meter, van voor het kruispunt met de Kruisstraat/Steenovenstraat tot aan de rotonde met de Ringlaan. Eerst verwijdert de aannemer de oude asfaltlaag, daarna plaatst hij een nieuwe laag en nieuwe markeringen.

Omleiding

De werfzone wordt twee dagen lang volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Al het autoverkeer, zowel richting Brugge als richting Kortrijk, moet een omleiding volgen via de Meulebekestraat (N399) en de Grote Roeselarestraat. Voor fietsers is er geen hinder, de fietspaden blijven altijd toegankelijk.

Weersgevoelig

Asfaltwerken kunnen alleen plaatsvinden bij goed weer. Als het weer tegenzit, kan het dus zijn dat de werken nog worden uitgesteld.

Actuele informatie op wegenenverkeer.be/ingelmunster