Overslaan en naar de inhoud gaan

Brusselsesteenweg (N9) in Gent dit weekend afgesloten voor werken viaduct

Brusselsesteenweg (N9) in Gent dit weekend afgesloten voor werken viaduct

Begin februari begon de tweede fase van de werken aan het E17-viaduct. Naast de werken op het viaduct voert de aannemer renovatiewerken uit aan de onderkant van het viaduct. Om deze werken veilig uit te voeren wordt de Brusselsesteenweg dit weekend afgesloten ter hoogte van het viaduct. De op- en afritten van het viaduct blijven bereikbaar. Enkel de oprit naar de E17 richting Antwerpen blijft afgesloten voor het verkeer. 

Dit weekend voert de aannemer renovatiewerken uit aan de onderkant van het viaduct. Hierbij worden de parementplaten van het viaduct afgezaagd, de leuning verwijderd en de verstevigingsconstructies tussen de liggers aangebracht boven de Brusselsesteenweg en tramzone. Om die werken veilig uit te voeren zal de Brusselsesteenweg afgesloten zijn ter hoogte van het E17-viaduct. En dit van vrijdag 19 februari om 21u tot maandag 22 februari om 5u. Fietsers en voetgangers volgen een omleiding via de Watertorenstraat (stadinwaarts) of de Jules Persynstraat (staduitwaarts). Automobilisten rijden via de Henri Pirennelaan onder het viaduct door.

AFSLUITING BRUSSELSESTEENWEG TER HOOGTE VAN E17-VIADUCT VAN 19 FEBRUARI TOT EN MET 22 FEBRUARI.

Naast de werken ter hoogte van de Brusselsesteenweg zijn er tot en met vrijdag 26/02 ook renovatiewerken ter hoogte van de Korte Magerstraat. Van 24/02 tot en met 03/03 volgen er werken in het doodlopend stuk van de Magerstraat (huisnummers 51 t.e.m.57). Tijdens de werken zijn de straten afgesloten voor het verkeer en geldt er een parkeerverbod.
 
Alle informatie over de omleidingen is te vinden op wegenenverkeer.be/gent (link naar https://wegenenverkeer.be/werken/renovatie-viaduct-gentbrugge/actuele-hinder)