Overslaan en naar de inhoud gaan

BIM Q&A 04/05

BIM Q&A 04/05

Op 4 mei 2021 stond er weer een BIM Q&A op het programma.
Er was opnieuw een talrijke opkomst, waaruit we alleen maar kunnen afleiden dat BIM steeds meer omarmd wordt in onze sector.

Kon je er niet bij zijn, of wil je graag nog één of meerdere sessie(s) herbekijken, dan kan je de webinars hieronder raadplegen.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen via TeamBim@verzendlijst.wegenenverkeer.be  

Geometrie Artefact

In deze Webinar geeft Ruben Dewitte een toelichting over de eerste versie het Geometrie Artefact. Hij staat hierbij even stil bij het geometrie type, de link met de steekkaarten uit het legendeboek en hoe de overerving van geometrie precies in zijn werk gaat.

Release OTL V1.1.0 + vooruitblik naar volgende release(s)

In deze korte presentatie geeft Maxim Broos ons wat meer inzicht in de laatste OTL release (v1.1.0). Hij geeft ons ook al een voorsmaakje van wat we van de volgende release(s) mogen verwachten.

BIM Werking Lantis en PoC OTL

Jordy Brouwers neemt ons in deze webinar mee in het BIM landschap van Lantis. Hij gaat dieper in op de Lantis BIM werking en licht ook de proof of concept van de OTL toe.

BIM-rollen in een project

Welke BIM-rollen bestaan er allemaal in een project, welke verantwoordelijkheden zijn daaraan verbonden en hoe verhouden die zich ten opzichte van elkaar? Bert Van Overmeir doet het in deze Webinar voor jou uit de doeken.

Demo DAVIE

Timo Nuttens toont je in deze webinar hoe je bestanden kan opladen of downloaden via DAVIE.