Overslaan en naar de inhoud gaan

BIM Nieuwsbrief - januari 2020

BIM Nieuwsbrief - januari 2020

Onze beste wensen voor 2020!

 

Vanwege AWV en het hele BIM Team willen we van deze gelegenheid gebruik maken om jullie het allerbeste te wensen voor 2020!
Wij zetten het komende jaar alvast in op een verdere uitbreiding van onze ObjectTypenBibliotheek en het in de praktijk toepassen van BIM in onze studie- en uitvoeringsopdrachten.

Laat ons samen van 2020 een jaar van successen maken, klein en groot, en samen verder op weg gaan met BIM voor infrastructuurprojecten.

Wij kijken alvast uit naar een prettige samenwerking!

Aan de slag met OTL 

Zin om praktisch aan de slag te gaan met ons OTL?
Autodesk heeft recent de nieuwe 'country kit Belgium' gepubliceerd voor Autodesk Civil3D 2020.
Bezoek zeker de website van ons afgelopen BIM event! We hebben de link naar de countrykit samen met de presentaties, filmpjes, scripts en voorbeeldbestanden van Autodesk daar gepubliceerd om jullie  op weg te helpen.

De nieuwe instructiebundel is er! 

 

Er is een nieuwe versie van de ‘Instructiebundel voor opmaak en aanlevering van technische documentatie’ gepubliceerd, versie 2.1.
Deze nieuwe versie bevat naast een aantal kleine wijzigingen t.o.v. versie 2.0 ook de eerste impact van BIM op de specificaties in de instructiebundel.

Save the date!

Staat jouw software/consultancy bedrijf te popelen om aan de slag te gaan met de OTL en onze BIM-richtlijnen en om oplossingen of opleidingen aan te bieden?
Dat appreciëren we ten zeerste en willen we dan ook verder aanmoedigen en ondersteunen!
Op 10 maart organiseren we in VAC Gent daarom een update rond BIM@AWV, gevolgd door de mogelijkheid om jullie ideeën te pitchen en naar huis te gaan met nuttige feedback. 

Meer info en de inschrijvingsmodaliteiten werden verstuurd in een aparte uitnodiging, specifiek gericht aan IT- en consultancybedrijven. Geen uitnodiging gekregen, maar denk je toch in aanmerking te komen? Stuur gerust een mail naar TeamBim@Verzendlijst.wegenenverkeer.be.