Overslaan en naar de inhoud gaan

Betonherstellingen op Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek gedurende één week

Betonherstellingen op Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek gedurende één week

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert vanaf 9 januari betonherstellingen uit op drie locaties op de Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek, in de richting van Puurs-Sint-Amands. De ingrepen situeren zich vanaf het kruispunt met de Heidestraat tot vlak voor de spoorweg. De werken duren tot en met 15 januari. Er geldt een omleiding.

Het wegdek op de Koning Boudewijnlaan (N16) is plaatselijk aan vernieuwing toe. Om de verkeersveiligheid te garanderen en het rijcomfort te verhogen, zorgt een aannemer in opdracht van AWV voor betonherstellingen op drie locaties, richting Puurs-Sint-Amands. De werfzone bevindt zich tussen het kruispunt met de Heidestraat tot vlak voor de spoorweg. 

Eén week werken, omleiding voorzien

De werkzaamheden duren in totaal een week, van dinsdag 9 januari 07.00 uur tot en met maandag 15 januari 06.00 uur. De N16 richting de A12/Puurs-Sint-Amands is tijdens de periode van de werken doorlopend afgesloten. Er geldt een omleiding via de Mechelsesteenweg (N183) – Ten Bergstraat – Schoondonkweg – Blaasveldstraat. Doorgaand verkeer richting Mechelen kan de N16 steeds passeren.

Meer info

De planning is opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen. De meest recente info is beschikbaar via wegenenverkeer.be/willebroek.