Overslaan en naar de inhoud gaan

Asfaltherstellingen op E17 richting Kortrijk: verminderde rijstroken ter hoogte van Kalken

Asfaltherstellingen op E17 richting Kortrijk: verminderde rijstroken ter hoogte van Kalken

E17

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert asfaltherstellingen uit op de E17 richting Kortrijk, ter hoogte van Kalken. Overdag kan het verkeer de werfzone passeren via de rechterrijstrook en de pechstrook, ‘s nachts zal enkel de pechstrook bereikbaar zijn. Om de hinder te beperken werken we enkel in het weekend. De werken starten op vrijdag 13 september om 20u en duren tot maandag 16 september 5u.

Asfaltherstellingen

Het wegdek in asfalt op de E17 wordt op verschillende plaatsen hersteld, over een afstand van 2 kilometer. Er wordt enkel gewerkt op de rijweg richting Kortrijk, ter hoogte van de snelwegparking in Kalken. De parking blijft bereikbaar, er worden geen op- en afritten afgesloten. De werken starten op vrijdag 13 september om 20u en duren tot maandag 16 september 5u.

Verminderde rijstroken

Vanaf vrijdag 13 september om 20u zullen de linkse en middelste rijstroken ingenomen worden, dan kan het verkeer nog passeren via de rechterrijstrook en de pechstrook. ‘s Nachts wordt ook telkens de rechterrijstrook ingenomen, dan kan het verkeer enkel nog passeren via de pechstrook. Dit gebeurt vanaf vrijdag 13 september 22u tot zaterdag 14 september 8u, vanaf zaterdag 22u tot zondag 15 september 10u en vanaf zondag 21u tot maandag 16 september 5u.