Overslaan en naar de inhoud gaan

Asfalteringswerken op N371 Blankenbergse Steenweg in Brugge

Asfalteringswerken op N371 Blankenbergse Steenweg in Brugge

Op maandag 4 april start het Agentschap Wegen en Verkeer met asfalteringswerken op de Blankenbergse Steenweg (N371) in Brugge. De betonplaat ter hoogte van het kruispunt met de Blauwhuisstraat is er versleten en wordt vervangen door asfalt. De werken duren tot en met vrijdag 8 april. Tijdens de werken rijdt het verkeer beurtelings langs de werfzone, via tijdelijke verkeerslichten.

Asfalt vervangt versleten betonplaat

De betonplaat op de Blankenbergse Steenweg (N371), ter hoogte van het kruispunt met de Blauwhuisstraat in de richting van Brugge, is versleten. Daarom wordt de betonplaat over een afstand van zo’n 200 meter opgebroken en vervangen door asfalt. Waar nodig, wordt de fundering van het wegdek ook hersteld.

De herstellingswerken worden uitgevoerd tussen maandag 4 april en vrijdag 8 april.

Tijdelijke verkeerslichten

Doorgaand verkeer op de Blankenbergse Steenweg blijft altijd mogelijk. Autoverkeer en bussen moeten wel beurtelings voorbij de werfzone rijden, via tijdelijke verkeerslichten.

Fietsers ondervinden geen hinder van de werken. Zij kunnen steeds het fietspad naast de Blankenbergse Steenweg gebruiken, in de richting van Brugge.