Overslaan en naar de inhoud gaan

Asfalteringswerken op Gentse Buitenring (R4): op- en afritten afgesloten

Asfalteringswerken op Gentse Buitenring (R4): op- en afritten afgesloten

R4 - GENT

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal deze zomervakantie het wegdek van de Gentse Buitenring (R4), tussen knooppunt Destelbergen en complex Oostakker grondig vernieuwen. In de richting van de Zeehaven worden beide rijstroken voorzien van een nieuwe asfaltverharding. Verkeer richting Gent-Zeehaven kan de werfzone passeren over een versmalde rijstrook. In de richting van het knooppunt Destelbergen is er geen hinder. Er worden op de R4 meerdere op- en afritten afgesloten, verkeer volgt omleidingen. De werken worden uitgevoerd van 12 tot 20 juli.

Asfalteringswerken

Er worden asfalteringswerken uitgevoerd op de rijstroken van de Gentse Buitenring (R4) tussen het knooppunt in Destelbergen en het complex in Oostakker, in de richting van Gent-Zeehaven. Tussen vrijdag 12 juli (21u) en zaterdag 20 juli (ten laatste 9u) wordt dag en nacht gewerkt.

Versmalde rijstrook

Verkeer kan de werfzone passeren via een versmalde rijstrook. Voor de veiligheid van de werfarbeiders én de weggebruikers geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u. Hier zal ook actief op gecontroleerd worden.

Verschillende op- en afritten afgesloten

De afrit Oostakker richting Gent-Zeehaven wordt afgesloten. Verkeer rijdt om via het complex Schansakker en zo terug naar Oostakker richting Merelbeke.

De op- en afrit in Destelbergen richting Gent-Zeehaven worden afgesloten. Verkeer dat richting Zeehaven moet, rijdt via R4 richting Merelbeke en kan dan aan het complex Laarne terugdraaien richting Zeehaven.

Verkeer dat naar Destelbergen moet, kan best omrijden via E17 afrit Beervelde, de Rivierstraat (N449) richting Kalken en de Heirweg (N445) richting Destelbergen.

De afrit van de E17 komende van Antwerpen naar de R4 Gent-Zeehaven wordt afgesloten. Verkeer rijdt om via de R4 naar Merelbeke en keert aan het complex in Laarne.

De afrit van de E17 komende van Kortrijk naar de R4 wordt afgesloten. Verkeer rijdt om via de R4 naar Merelbeke en keert aan het complex in Laarne.