Overslaan en naar de inhoud gaan

Asfalt op E40 richting Brugge wordt vernieuwd tussen Veurne en Oostduinkerke.

Asfalt op E40 richting Brugge wordt vernieuwd tussen Veurne en Oostduinkerke.

Van 20 tot en met 24 november vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer het asfalt op de E40 tussen Veurne en Oostduinkerke. Het asfalt wordt er vernieuwd over een afstand van ongeveer 1,75 kilometer op het rechterrijvak richting Brugge. Er wordt hinder verwacht voor het verkeer.

Comfort verhogen op A18

“Op de E40, tussen Veurne en Oostduinkerke, wordt het asfalt op het rechterrijvak richting Brugge vernieuwd. De aannemer vernieuwt de onderste laag asfalt en de bovenste laag, over een afstand van ongeveer 1,75 kilometer. Zo verbetert het comfort voor het verkeer richting Brugge”, aldus Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken.

Hinder voor verkeer

De aannemer werkt op het rechterrijvak: enkel het linkerrijvak blijft tijdens de werken dus beschikbaar voor het verkeer richting Brugge. Ter hoogte van de werfzone geldt er een snelheidsbeperking van 70 km/u. Aan het op- en afrittencomplex Veurne (nr. 1a op E40) wordt de snelheid verlaagd tot 50 km/u. Dit zal voor hinder zorgen voor het verkeer. Verkeer op de E40 richting Brugge wordt daarom gewaarschuwd voor file, via verkeersborden.

Meer weten?

Alle informatie op wegenenverkeer.be/veurne.