Overslaan en naar de inhoud gaan

Afsluiting E314 voor plaatsing verkeersbord aan Klaverblad Lummen

Afsluiting E314 voor plaatsing verkeersbord aan Klaverblad Lummen

Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst deze week een nieuw verlicht verkeersbord op de E314 aan het Klaverblad in Lummen, rijrichting Nederland. Voor de veiligheid van de weggebruikers en de arbeiders, wordt de snelweg tijdens het nachtwerk enkele uren afgesloten in de richting van het Klaverblad. Verkeer volgt een plaatselijke omleiding tot aan een volgende oprit.

De nieuwe inwendig verlichte verkeersborden geven de rijrichtingen en rijstroken aan in de aanloop naar het Klaverblad. Eind vorig jaar werden er al een aantal nieuwe verlichte verkeersborden geïnstalleerd rondom het Klaverblad, op nieuwe portieken.



Op de E314 komende vanuit Leuven, richting Klaverblad, wordt eind deze week ook het nieuwe verlichte verkeersbord bevestigd, op de reeds geplaatste portiek.

 

Deze werken vinden plaats tijdens de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 februari 2021.



Opgelet: deze planning is zoals steeds onderhevig aan werf- en weersomstandigheden.





Via de afrit en gewestwegen terug naar de snelweg

Voor de veiligheid van de weggebruikers en de arbeiders, wordt de autosnelweg komende van Leuven in de richting van het Klaverblad dan tijdelijk afgesloten tussen 23u en 3u. 



Vanaf 21u wordt er plaatselijk al één rijstrook ingenomen op de snelweg, ter hoogte van de werfzone. 



Het verkeer op de snelweg wordt aan de afrit 26 Lummen-centrum van de snelweg geleid, en volgt vervolgens een lokale omleiding via de gewestwegen tot een eerstvolgende oprit. Ook de oprit richting Klaverblad wordt daar dan tijdelijk afgesloten