Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanpassing Deinsesteenweg (N466) ter hoogte op- en afrit E40 in Drongen

Aanpassing Deinsesteenweg (N466) ter hoogte op- en afrit E40 in Drongen

Op donderdag 3 september start het Agentschap Wegen en Verkeer met aanpassingswerken op de Deinsesteenweg (N466) ter hoogte van de op- en afrit E40 in Drongen. Om de verkeersveiligheid van de fietsers te verhogen wordt het kruispunt aangepast. Het verkeer kan altijd langs de werfzone passeren maar beschikt over een versmalde rijstrook. De werken duren een maand. De vooropgestelde timing hangt af van de weersomstandigheden.

Oversteekplaatsen met verkeerslichten
De aannemer start op donderdag 3 september met aanpassingswerken aan de Deinsesteenweg (N466) ter hoogte van de op- en afrit E40 in Drongen (richting Gent). De bocht en de verkeerslichten van het kruispunt worden aangepast om de zichtbaarheid van de fietsers te verhogen. De werken duren een maand.

Hoe rijdt het verkeer?
Het verkeer op de Deinsesteenweg (N466) kan altijd door, maar beschikt soms over een versmalde rijstrook.  De op- en afrit E40 blijven open. Fietsers die komen uit de Baarleveldstraat kunnen gebruik maken van een tijdelijk dubbelrichtingsfietspad tot aan de Raapstraat. Ook de fietsers richting Gent worden omgeleid. 

Alle info op www.wegenenverkeer.be/Gent

AANPASSINGEN OP KRUISPUNT DEINSESTEENWEG (N466) AAN OP- EN AFRIT E40 IN DRONGEN