Overslaan en naar de inhoud gaan

Aandorenstraat (N3) in Tienen: 300m asfalteringswerken in beide richtingen

Aandorenstraat (N3) in Tienen: 300m asfalteringswerken in beide richtingen

Wegen en Verkeer brengt vanaf donderdagochtend 25 juni gedurende één dag een nieuwe toplaag asfalt en markeringen aan (N3) op een gedeelte van de Aandorenstraat tussen de aansluiting met de Fabriekstraat, de Molenstraat en aansluiting met de Keistraat in Tienen. De aannemer werkt in één dag de gehele werfzone over een 300m af, waardoor er een volledig parkeerverbod geldt.

Volg eventuele wijzigingen in de planning en updates via www.wegenenverkeer.be/tienen

Herstelling asfalt na wintermaanden
In de winter loopt het wegoppervlak schade op door koude en vriesweer. Elk voorjaar voert een aannemer in opdracht van Wegen en Verkeer op verschillende locaties asfalteringswerken uit om de opgelopen schade te herstellen. Op 25 juni geldt dit voor een gedeelte in de Aandorenstraat in Tienen. Over een lengte van zo’n 300 meter,  tussen de aansluiting met de Fabriekstraat, de Molenstraat en aansluiting met de Keistraat, verwijdert een aannemer eerst de beschadigde asfaltlaag en brengt daarna een nieuwe laag en markeringen aan. 

Omleiding in beide richtingen voor doorgaand verkeer
Ter hoogte van de kruising van de Aandorenstraat met de Beauduinstraat wordt het verkeer via de Vinckenboschvest / Invalsweg (N29) en de zuidelijke / oostelijke ring rond Tienen (R27) naar de rotonde met de Sint-Truidensesteenweg (N3) geleid. Voor fietsers en voetgangers is er geen hinder tijdens de werken.

Woningen één dag niet bereikbaar met de wagen
De aannemer werkt in één dag de gehele werfzone over een 300m af, waardoor er een volledig parkeerverbod geldt. Wegen en Verkeer vraagt omwonenden op voorhand om voor deze dag de wagen buiten de werfzone te parkeren, zodat er vlot en veilig gewerkt kan worden.