Overslaan en naar de inhoud gaan

2 dagen herstellingswerken op R4 in Zelzate

2 dagen herstellingswerken op R4 in Zelzate

Vanaf dinsdag 15 december werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de J. F. Kennedylaan (R4) in Zelzate. De aannemer voert herstellingswerken uit ter hoogte van de op- en afrit naar de E34. Het verkeer op de R4 in de beide richtingen rijdt aan de werfzone over één rijstrook. De op- en afrit E34 blijven bereikbaar. Er geldt een snelheidsbeperking van 50km/u. De werken zullen bij goede weersomstandigheden 2 dagen duren.

Herstellingswerken R4 
Op dinsdag 15 december en woensdag 16 december werkt de aannemer op de J. F. Kennedylaan (R4) ter hoogte van de op- en afrit E34 in Zelzate. De aannemer werkt op de tussenstrook van het kruispunt tussen de 2 rijrichtingen van de R4. Voor een beter wegcomfort krijgt dit deel van de weg een nieuwe toplaag in asfalt. De werken duren twee dagen en zijn sterk weersafhankelijk. 

Hoe rijdt het verkeer?
Het verkeer op de R4 in de beide richtingen rijdt langs de werfzone over één rijstrook in plaats van twee.  De op- en afrit van de E34 blijven open maar bepaalde bewegingen zijn tijdelijk niet meer mogelijk. 

  • Het verkeer op de R4 dat komt van Zelzate kan niet links afslaan en zal moeten doorrijden naar de rotonde en kan daar keren en vervolgens de oprit naar de E34 richting Maldegem oprijden. 
  • Het verkeer van de E34 komende van Antwerpen kan enkel rechts afslaan in de richting van Zelzate. Het verkeer dat richting Gent wil, kan keren aan het volgende kruispunt (Rijkswachtlaan).