Overslaan en naar de inhoud gaan

1 weekend betonherstellingen op R4 in Drongen tijdens herfstvakantie

1 weekend betonherstellingen op R4 in Drongen tijdens herfstvakantie

In de herfstvakantie, van vrijdag 5 tot maandag 8 november, voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de parallelweg van de R4-Binnenring in Drongen richting Zelzate. Het verkeer op de R4 richting Zelzate ondervindt geen hinder. De afrit richting Gent-Drongensesteenweg wordt afgesloten en het verkeer zal een omleiding moeten volgen. De werken starten op vrijdagochtend en zijn maandagochtend 8 november afgerond.

Herstelling riooldeksel in de rijweg

De aannemer herstelt een riooldeksel in de parallelweg van de R4-Binnenring in de rijrichting van Zelzate. Om de hinder te beperken wordt er gewerkt in het herfstvakantie. De aannemer werkt met snelhardend beton zodat het verkeer terug zo snel mogelijk over het herstelde deksel kan rijden. De werken starten op vrijdag 5 november om 9u en zijn afgerond op maandag 8 november om 6u. De planning is afhankelijk van het weer.

 

Verkeerssituatie op de parallelweg R4-Binnenring Drongen

De parallelweg van de R4-Binnenring wordt afgesloten tussen de afrit richting Blaarmeersen en de oprit van Drongen naar Zelzate.

  • De afrit richting Blaarmeersen blijft open en de afrit richting Gent-centrum - Drongensesteenweg wordt afgesloten.
  • Het verkeer van de R4 richting Gent-centrum en Drongensesteenweg rijdt om via de afrit Blaarmeersen naar de Zuiderlaan, de Europalaan, de Verenigde-Natieslaan, de Watersportlaan, de Noorderlaan en de Paddelstraat.

 
Meer info over de werken op www.wegenenverkeer.be/Gent