Overslaan en naar de inhoud gaan

1 weekend asfaltwerken op- en afrittencomplex in Haasdonk (Kruibeke)

1 weekend asfaltwerken op- en afrittencomplex in Haasdonk (Kruibeke)

Op vrijdagavond 5 juni starten asfaltwerken op de brug van de N485 over de E17 van het op- en afrittencomplex in Haasdonk. Tijdens de laatste fase van de werken, gaat het complex dicht voor één weekend. Alle verkeer rijdt om via Kruibeke of Sint-Niklaas-Centrum. Op maandagochtend 8 juni voor de ochtendspits moeten alle werken klaar zijn. Sinds maart werkt het agentschap aan het complex om de zichtbaarheid bij het op- en afrijden te verhogen en de snelheid aan het op- en afrittencomplex te verlagen. 

Wat houden de werken in?
De aannemer is volop bezig met het uitvoeren van aanpassingen op de brug van de N485 over de E17 aan het complex Haasdonk in Kruibeke. De betonnen vangrails zijn ingekort en er is een asverschuiving aangelegd op de N485 om het zicht te verbeteren voor het verkeer dat de steenweg wil oprijden. Tegelijk werd de verlichting door LED-verlichting vervangen en is er extra verlichting bij gekomen op de brug over de E17. Tijdens het weekend van 5 juni krijgt het wegdek van de brug een nieuwe laag in asfalt. De werken starten op vrijdag 5 juni om 20u en zijn klaar voor de ochtendspits op maandag 8 juni.

Verkeerssituatie tijdens weekend van 5 juni 2020
Vanaf vrijdag 5 juni om 20u gaat het volledige op- en afrittencomplex in Haasdonk dicht tot maandagochtend 8 juni. De E17 op- en afrijden zal niet mogelijk zijn. Alle verkeer moet omrijden via het op- en afrittencomplex Kruibeke of via Sint-Niklaas-centrum. 

Alle info op www.wegenenverkeer.be/Beveren