Overslaan en naar de inhoud gaan

1 week onderhoudswerken op E17 in Sint-Niklaas

1 week onderhoudswerken op E17 in Sint-Niklaas

Op maandag 20 april start Agentschap Wegen en Verkeer met onderhoudswerken op de E17 in Sint-Niklaas. De aannemer werkt op de rijrichting Antwerpen tussen de op- en afrit 'Sint-Niklaas-West' en 'Sint-Niklaas centrum'. Het verkeer op de E17 richting Antwerpen rijdt over de parallelweg over twee rijstroken. Het verkeer richting Gent ondervindt geen hinder. Deze werken zullen 1 week duren. Alle nodige veiligheidsmaatregelen worden strikt toegepast, zodat er op een veilige en verantwoorde manier kan gewerkt worden.

Herstellingswerken vanaf 20 april
De werfzone omvat de E17 richting Antwerpen tussen de op- en afrit 'Sint-Niklaas-West' en 'Sint-Niklaas centrum'. De aannemer vernieuwt het wegdek daar over de drie rijstroken en brengt een nieuwe stillere asfaltverharding aan. Deze werken zullen 1 week duren. 

Verkeerssituatie van 20/04 tot en met 24/04
Het verkeer op de E17 richting Antwerpen rijdt over de parallelweg over twee rijstroken, de hoofdweg is afgesloten. Alle op- en afritten blijven open. Het verkeer op de E17 richting Gent ondervindt geen hinder.

Aannemer volgt veiligheidsvoorschriften
De aannemer zorgt ervoor dat maatregelen rond hygiëne en social distancing gerespecteerd worden zodat de werknemers in veilige omstandigheden kunnen werken.

Deze info kunt u nalezen op www.wegenenverkeer.be/Sint-Niklaas