Overslaan en naar de inhoud gaan

1 week herstellingswerken R4 Oost in Gent

1 week herstellingswerken R4 Oost in Gent

Vanaf donderdag 2 april (namiddag) werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op het kruispunt van de R4 met de J. F. Kennedylaan (N424) aan Eurosilo in Gent. Er moeten dringende herstellingswerken gebeuren op drie verschillende plaatsen. De werken zullen bij goede weersomstandigheden 5 dagen duren. Op de werf worden alle nodige beschermingsmaatregelen getroffen om veilig te kunnen werken.

Herstellingswerken aan kruispunt R4/N424
Door betonschade wordt het wegdek van de J.F.Kennedylaan (N424)  op 3 verschillende plaatsen hersteld. De aannemer zal twee dagen aan het werk zijn. Daarna moet het beton nog enkele dagen uitharden. Er wordt met snel uithardende beton gewerkt om de hinder zo kort mogelijk te houden. Op maandag 6 april in de namiddag moeten de werken afgerond zijn en gaat de weg terug open voor alle verkeer.

Hoe rijdt het verkeer?
Het kruispunt blijft open en alle bewegingen blijven mogelijk. Het verkeer rijdt op sommige plaatsen over één rijstrook in plaats van twee.

Werken volgens de veiligheidsvoorwaarden
Alle nodige beschermingsmaatregelen worden genomen voor de aanwezige arbeiders zodat zij veilig kunnen werken. AWV dankt de aannemer en de arbeiders voor hun inzet.

Voor meer info over deze werf, surf naar www.wegenenverkeer.be/gent