Overslaan en naar de inhoud gaan

1 week herstellingswerken aan kruispunt Posthoornstraat met de Gentsesteenweg (N9) in Aalst

1 week herstellingswerken aan kruispunt Posthoornstraat met de Gentsesteenweg (N9) in Aalst

Vanaf maandag 28 februari voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingen uit aan het kruispunt van de Posthoornstraat met de Gentsesteenweg (N9) in Aalst. De werken duren één week en zullen voor de nodige hinder zorgen. Het agentschap kiest bewust voor deze verkeersluwere periode (krokusvakantie) om deze hinderlijke werken uit te voeren. De werken duren 1 week.

Wat houden de werken in?

Op de hoek van de Posthoornstraat aan het kruispunt met de Gentsesteenweg (N9) in Aalst is het fietspad en het voetpad aan herstelling toe. Bij grote regenval is er op die plek ook wateroverlast. Om de veiligheid te garanderen zal de aannemer de greppels en kolken vernieuwen. Tegelijk wordt ook het fietspad en voetpad hersteld en verhoogd. De werken duren één week. 

Verkeerssituatie 

Het verkeer op de steenweg kan in beide richtingen langs de werfzone blijven rijden. Fietsers en voetgangers kunnen ook langs de werfzone passeren. Het verkeer dat de Posthoornstraat wil in- en uitrijden, wordt omgeleid via de Regelsbruggestraat en de Afspanningsstraat. 

Alle info op www.wegenenverkeer.be/Aalst