Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op afrit R4 naar N445 in Destelbergen

Herstellingswerken op afrit R4 naar N445 in Destelbergen

Algemeen Overzicht

Status

Gestart

Weg

N445
R4

Vanaf maandag 14 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uit op de afrit van R4 naar de Dendermondsesteenweg (N445) in Destelbergen. Het verkeer kan langs de werfzone passeren.  De afrit van de R4 behoudt één rijstrook. De werken gebeuren in twee fasen en zullen bij goede weersomstandigheden twee weken duren. 

Wat en waarom?

De aannemer herstelt de kolken aan de afrit van de R4 naar de Dendermondsesteenweg (N445) In Destelbergen. De nieuwe kolken worden geplaatst aan de zijkant van de rijweg. Hiervoor worden de goten opgebroken en vernieuwd. Ook de greppel in beton wordt opnieuw aangelegd.  Het beton moet enkele dagen uitharden waardoor er even geen activiteit zal zijn op de werf. De werken gebeuren in twee fasen en zijn klaar op maandag 28 september.

Timing en impact?

De afrit van de R4 naar de Dendermondsesteenweg (N445) blijft open. Alle verkeer maakt gebruikt van één rijstrook. De fietsers op de N445 kunnen de werfzone passeren en rijden over een versmald fietspad. Voor het verkeer op de Dendermondsesteenweg geldt een snelheidsbeperking.