Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanpassing kruispunt Deinsesteenweg (N466) ter hoogte op- en afrit E40 in Drongen

Aanpassing kruispunt Deinsesteenweg (N466) ter hoogte op- en afrit E40 in Drongen

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Plaats

Weg

N466

Op donderdag 3 september start het Agentschap Wegen en Verkeer met aanpassingswerken op Deinsesteenweg (N466) ter hoogte van de op- en afrit E40  in Drongen. Om de verkeersveiligheid van fietsers te verhogen wordt het kruispunt aangepast. Het verkeer kan altijd langs de werfzone passeren maar beschikt soms over een versmalde rijstrook. De werken duren ongeveer een maand. De vooropgestelde timing hangt af van de weersomstandigheden.

Wat en waarom?

De aannemer start 3 september met aanpassingen aan de Deinsesteenweg (N466) ter hoogte van de op-en afrit E40  in Drongen. Aan het kruispunt voert hij enkele aanpassingen uit om de veiligheid bij het oversteken te verhogen op dit kruispunt. Om de zichtbaarheid van de fietsers aan het kruispunt te verhogen wordt de bocht aangepast en ook de verkeerslichten. De werken duren ongeveer een maand.

Timing en impact?

Het verkeer op de Deinsesteenweg (N466) kan altijd door, maar beschikt soms over een versmalde rijstrook in plaats van twee.  Ook de op- en afrit E40 blijven open. Enkel fietsers richting Gent moeten omrijden. 

omleiding fietsers