Overslaan en naar de inhoud gaan

Asfalteringswerken ter hoogte van kruispunt Dudzelestraat met Oostkerkestraat

Asfalteringswerken ter hoogte van kruispunt Dudzelestraat met Oostkerkestraat

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Plaats

Weg

N376
N374

Wat en waarom?

Nieuwe asfaltlaag

Wegen en Verkeer vernieuwt de bovenste asfaltlaag op de Dudzelestraat (N376) ter hoogte van het kruispunt met de Oostkerkestraat (N374). 

Timing en impact?

Werken in week van 14 juni

Volgens de huidige planning duren de werken van maandag 14 juni tot vrijdag 18 juni. De asfalteringswerken gebeuren in twee helften (eerst de zuidelijke, daarna de noordelijke weghelft). De verkeerssituatie tijdens de werken is als volgt:

  • De Dudzelestraat (N376) wordt ter hoogte van het kruispunt afgesloten in de richting van Dudzele. Het verkeer richting Knokke-Heist kan wel doorrijden.
  • De Oostkerkestraat (N374) blijft gedeeltelijk geopend:
    • Tijdens de werken aan de noordelijke weghelft (het begin van de week) blijft de Oostkerkestraat volledig bereikbaar, u kan de straat zowel in- als uitrijden. 
    • Tijdens de werken aan de zuidelijke weghelft (het einde van de week) kan u de Oostkerkestraat vanuit Damme uitrijden richting Knokke-Heist, maar niet inrijden richting Damme. 

Omleiding Knokke-Heist > Dudzele 

  • De omleiding richting Dudzele loopt via de Natiënlaan (N49) naar de A11 (oprit nr. 18). Aan de volgende afrit (afrit nr. 19) kan u vervolgens via de Heistlaan (N300) en de Westkapelse Steenweg (N376) richting Dudzele rijden.

Tijdens de tweede helft van de week moet ook het verkeer van Knokke-Heist naar Damme een omleiding volgen. Die loopt ook via de A11 naar afrit nr. 19, waar u via de Heistlaan (N300) en Leopoldsvaart naar de Oostkerkestraat (N374) rijdt.