Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken aan ‘S-bocht’ in Overijse hervatten dinsdag 21 april

Werken aan ‘S-bocht’ in Overijse hervatten dinsdag 21 april

Het Agentschap Wegen en Verkeer startte op 2 maart met werken op de Brusselsesteenweg/Waversesteenweg (N4) in het centrum van Overijse. Op 19 maart werd de werf omwille van het coronavirus tijdelijk stilgelegd en werden de nodige beveiligingsmaatregelen genomen. De aannemer heeft ondertussen aangekondigd dat hij de werken opnieuw kan opstarten vanaf dinsdag 21 april. De gekende ‘S-bocht’ krijgt een vernieuwing van het wegdek van aan de Brusselsesteenweg ter hoogte van huisnr. 51 tot net voor het kruispunt Waversesteenweg – Terhulpensesteenweg. Als de planning verder kan aangehouden worden, zijn de werken tegen het einde van de maand mei volledig afgerond.

Aannemer herneemt werken op dinsdag 21 april

Op 19 maart werden de werken aan de gewestweg tijdelijk stilgelegd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) en de maatregelen die daaruit voortvloeien. Wegen en Verkeer kan vandaag melden dat de aannemer de werken herneemt vanaf dinsdag 21 april. In de huidige planning wordt eerst de waterafvoer verder hersteld en afgewerkt. Daarna wordt er aan de verschillende lagen van het wegdek voortgewerkt.

 
Als de planning verder kan aangehouden worden, dan kunnen de werken tegen het einde van de maand mei volledig afgerond zijn. AWV wenst alvast de betrokken aannemer en de arbeiders nadrukkelijk te bedanken voor hun inzet om de werken te hervatten. Voor de arbeiders worden de nodige beschermingsmaatregelen genomen, zodat ze in deze moeilijke omstandigheden veilig kunnen werken.

 
De handelaars en inwoners in het centrum van Overijse willen we bedanken voor hun begrip en geduld tijdens deze onvoorziene en uitzonderlijke omstandigheden.

 
Volg de werken online