Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoeilaart: Onderhoudswerken op de Terhulpensesteenweg (N275)

Hoeilaart: Onderhoudswerken op de Terhulpensesteenweg (N275)

Van donderdagochtend 11 juni tot vrijdagochtend 12 juni voert Wegen en Verkeer onderhoudswerken uit op de Terhulpsesteenweg (N275) in Hoeilaart, ter hoogte van de toegang naar de Charles Melottestraat. Tijdens de werken wordt toegang tot de Charles Melottestraat afgesloten voor het verkeer.

Vernieuwen asfaltlaag

Om het rijcomfort te verbeteren, vernieuwt Wegen en Verkeer de bovenste asfaltlaag op de Terhulpsesteenweg ter hoogte van de toegang naar de Charles Melottestraat in Hoeilaart. De werken duren van donderdagochtend 11 juni tot vrijdagochtend 12 juni. Eerst verwijderen we de bestaande asfaltlaag. Daarna leggen we een nieuwe asfaltlaag aan. Wanneer de nieuwe asfaltlaag gedroogd is, wordt de weg opnieuw opengesteld voor het verkeer. 

 

Autoverkeer plaatselijk omgeleid

Van donderdagochtend tot vrijdagochtend wordt de toegang tot de Charles Melottestraat afgesloten voor het verkeer. Om de wijk in of uit te rijden, moet het verkeer een korte omleiding volgen via de Rozelaarlaan en de Jean Velgestraat. Het doorgaand verkeer op de Terhulpsesteenweg zal geen hinder ondervinden van de werken.