Fietsersliften

Vanaf begin maart tot uiterlijk 1 juni 2017 vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer de liften van de Kennedyfietstunnel. Gedurende die periode kan u geen gebruik maken van de liften. De tunnel blijft enkel toegankelijk via de trappen. Fietsers kunnen omrijden via de Sint-Annatunnel. We verontschuldigen ons voor het ongemak.

Via onderstaande pagina kan u de actuele status van de liften in de Kennedytunnel in Antwerpen raadplegen. De gebruiker kan voor zijn vertrek deze pagina consulteren op http://www.wegenenverkeer.be/fietserslift om te checken of de liften in dienst zijn. (Brom-)fietsers doen dan bij defecten geen onnodige verplaatsing naar de Kennedy vluchtkoker en kunnen onmiddellijk voor de Sint-Annatunnel kiezen als alternatieve route. Fietsen in de Sint-Annatunnel is toegelaten, zij het wel niet sneller dan stapvoets.

Deze webpagina biedt geen structurele oplossing voor de feitelijke defecten aan de liften van de Kennedy vluchtkoker. Een structurele oplossing is op korte en middellange termijn helaas niet mogelijk. Met deze webpagina, die ook op smartphones makkelijk te raadplegen is, willen we een dienst aanbieden aan de gebruiker om zich te informeren over de status van de liften vóór de verplaatsing naar de Kennedytunnel, zodat ergernis en tijdverlies kan voorkomen worden.

Laat u dus niet verrassen en check, voor vertrek of onderweg, www.wegenenverkeer.be/fietserslift.