Start derde fase van de herinrichting van de N36-Kwadestraat '3A-Knooppunt' - Roeselare

Op maandag 8 oktober 2018 start de derde fase van de herinrichting van de N36-Kwadestraat '3A-Knooppunt'.

Fase 2 zit op kruissnelheid. Alles verloopt volgens schema en bovendien konden al enkele voorbereidende werken voor de derde en de vierde fase uitgevoerd worden.  Naast de aanleg van de toekomstige oprit naar de N36 richting Roeselare, hebben we ook het kruispunt van de Nieuwe Abelestraat en Kwadestraat heraangelegd.

In fase 3 werken we aan de afrit van het Accent Business Park (zie plannetje). Deze fase start op maandag 8 oktober en duurt vermoedelijk tot aan het herfstverlof.

Het verkeer komende van Izegem richting Rumbeke blijft op de N36 rijden. Ter hoogte van de werfzone is er slechts 1 rijvak ter beschikking. Het verkeer richting Izegem rijdt net zoals in fase 2 over de nieuwe tijdelijke weg langs de N36.

Hou er rekening mee dat de werken onder meer sterk afhankelijk zijn van het weer. Planning en timing is bijgevolg steeds onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

Bereikbaarheid

Verkeer met bestemming Accent Business Park moet vanuit beide richtingen via de Oekensestraat, Armoedestraat en Kwadestraat (noordzijde, kant Accent Business Park) rijden. De Armoedestraat is in deze fase enkelrichtingsverkeer richting Accent Business Park. Wie het Accent Business Park wil verlaten moet via de nieuwe aangelegde oprit naar de N36.