Nieuw geluidsscherm aan oprit E40 Sint-Denijs-Westrem vanaf 21 januari

Op maandag 21 januari start het Agentschap Wegen en Verkeer met het plaatsen van een geluidsscherm aan de oprit Sint-Denijs-Westrem van de E40 richting Brussel. Het verkeer van de Kortrijksesteenweg (N43) dat naar de E40 richting Brussel wil, moet omrijden. Alle andere op- en afritten blijven open. Het verkeer op de E40 behoudt drie rijstroken in elke richting. Het plaatsen van het nieuwe geluidsscherm duurt één week. Op zaterdagavond 26 januari moeten de werken klaar zijn. 

Nieuw geluidsscherm aan oprit Sint-Denijs-Westrem E40 richting Brussel

De aannemer plaatst een nieuw geluidsscherm aan het einde van de oprit van Sint-Denijs-Westrem van de E40 richting Brussel. Het geluidsscherm is 400 meter lang en zal de geluidsoverlast van de woningen er vlak naast beperken. Het plaatsen zal één week in beslag nemen. De werken starten op maandag 21 januari om 9u na de ochtendspits en zullen klaar zijn op zaterdagavond 26 januari. 

Verkeerssituatie tijdens de werken:

  • Op de E40 rijdt het verkeer in beide richtingen over drie rijstroken. 
  • De afrit Sint-Denijs-Westrem op de E40 richting Brussel blijft open. 
  • De oprit Sint-Denijs-Westrem van de N43 naar de E40 is toegankelijk voor het verkeer naar de Loop. Het verkeer dat van de N43 naar de E40 richting Brussel wil, moet op de Kortrijksesteenweg (N43) doorrijden en keren boven de tunnel en de N43 nemen richting Gent om zo de E40 op te rijden richting Brussel.

Meer info op www.wegenenverkeer.be/Gent