Tijdelijke hinder op N357 Roeselaarsestraat onder brug E403 in Izegem

In het kader van de onderhoudswerken aan de bruggen op de E403 tussen Rumbeke en Izegem zal er vanaf 21 oktober bijkomende hinder zijn op de N357 Roeselaarsestraat in Izegem. Het verkeer kan tijdelijk slechts alternerend door met behulp van verkeerslichten.

 

Sinds 19 augustus zijn er structurele onderhoudswerken bezig op de E403 tussen Rumbeke en Izegem ter hoogte van drie bruggen:

  • brug over kanaal van Roeselare naar de Leie
  • brug over spoorlijn 66
  • brug over N357 Roeselaarsestraat

Voor de plaatsing van een voorlopige leuning, het wegnemen van de oude leuning en blauwe hardsteen en voor het bekisten en betonneren van de brug op de E403 heeft de aannemer voldoende ruimte nodig op de onderliggende weg: de N357 Roeselaarsestraat.
Daarom zal het verkeer op de N357 ter hoogte van de brug tijdelijk met verkeerslichten worden geregeld en beurtelings door kunnen.
 
Deze bijkomende hinder gaat in vanaf maandag 21 oktober en duurt tot 10 november.
Opgelet: deze werken zijn weersgevoelig dus bij slecht weer kan deze datum nog opschuiven!
 
Carpoolparking
Het einde van de werken aan de drie bruggen op de E403 tussen Rumbeke en Izegem is voorzien tegen het einde van het jaar. Tot die datum zal ook de carpoolparking ter hoogte van de afrit 7 Roeselare-Haven afgesloten blijven omwille van veiligheidsredenen. Ter vervanging wordt er een bijkomende carpoolparking voorzien op de parallelweg tussen de rotonde Poco Loco en de afrit E403.