Structureel onderhoud aan op- en afrittencomplex Kortrijk-Oost op E17 in de rijrichting van Gent

Vanaf maandag 9 oktober starten, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, structurele onderhoudswerken op de E17 in de rijrichting van Gent aan de op- en afritten 3a en 3b (Kortrijk-Oost).  Het einde van de werken is voorzien tegen donderdagavond 12 oktober. 

Hinder?

  • Op maandag 9 en dinsdag 10 oktober is de afrit 3a naar Zwevegem afgesloten in de rijrichting Gent. Verkeer moet omrijden via afrit 3b. Fietsers die van Kortrijk naar Zwevegem via de N8 Oudenaardsesteenweg willen, moeten de omleiding volgen via Kapel ter Bede, Luipaardstraat en Evolis.
  • Op dinsdag 10 en woensdag 11 oktober is de oprit naar Gent afgesloten. Het verkeer moet de E17 oprijden richting Frankrijk en omkeren aan het op- en afrittencomplex Hoog Kortrijk (’t Ei) richting Gent. Fietsers die van Zwevegem naar Kortrijk via de N8 Oudenaardsesteenweg willen, moeten de omleiding volgen via Evolis, Luipaardstraat en Kapel ter Bede.
  • Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober is de afrit 3b naar Kortrijk afgesloten. Het verkeer moet omrijden via afrit 3a Zwevegem. Fietsers die van Zwevegem naar Kortrijk via de N8 Oudenaardsesteenweg willen, moeten de omleiding volgen via Evolis, Luipaardstraat en Kapel ter Bede.  

Op de E17 zelf wordt over de volledige uitvoeringsperiode de rechterrijstrook ingenomen.
Op de rotonde aan het op- en afrittencomplex wordt ook 1 rijstrook ingenomen.