Brug over expresweg (E34) in Vrasene krijgt nieuwe toplaag

Op donderdag 9 en vrijdag 10 april vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer de toplaag van de brug op de Provinciale Baan (N451) over de E34 in Vrasene. De werken duren twee dagen en zijn gepland in de paasvakantie om hinder te beperken. Slecht weer kan de timing doen schuiven.

Omleidingen

Op 9 en 10 april sluit de aannemer de brug van de (Provinciale Baan) N451 over de Expresweg (E34) volledig af. Alle noord-zuid verkeer over de N451 wordt omgeleid.

Alle autoverkeer van de N451 moet verplicht rechtsaf de oprit nemen en kan terugdraaien aan de eerstvolgende op- en afrit.

  • Het verkeer dat komt vanuit Verrebroek/Kieldrecht en richting Vrasene rijdt, neemt de oprit naar de E34 richting Zelzate en kan terugdraaien in Kemzeke (afrit 11).
  • Het verkeer vanuit Vrasene richting Verrebroek/Kieldrecht gaat, neemt de oprit naar de E34 richting Antwerpen en draait terug in Melsele (afrit 9). Alle verkeer van de E34 komt en de afrit 10 neemt in Vrasene, wordt verplicht rechtsaf te rijden.
  • Verkeer van Antwerpen naar Vrasene volgt de omleiding via Kemzeke (afrit 11).
  • Verkeer van Zelzate naar Verrebroek/Kieldrecht volgt de omleiding via Melsele (afrit 9).

Voetgangers en fietsers die afstappen, mogen door de werfzone. De bussen zullen worden omgeleid, meer info op de website van De Lijn.