Asfalteringswerken op N303, N313 en N36 in Staden

Vanaf maandag 21 augustus zullen er, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, asfalteringswerken worden uitgevoerd op de N303, N313 en N36 in Staden. 

De werken worden in 3 fases uitgevoerd:

Fase 1: er wordt gewerkt op de N303 Passendalesteenweg vanaf de rotonde met de N313 tot aan de grens met Staden. Ook het zuidelijke deel van de rotonde wordt aangepakt.
Start: 21 augustus, einde: 23 augustus.
De N303 zal plaatselijk afgesloten zijn voor verkeer. Het verkeer moet omrijden via de N303, N37, A19, N313 en omgekeerd. Op de N313 zal het verkeer ter hoogte van de rotonde beurtelings door kunnen rijden m.b.v. driekleurige werflichten.

Fase 2: er wordt gewerkt op de N313 Poelkapellestraat tussen de Ommegang Zuid en de Haringstraat.
Start: aansluitend op fase 1, het einde is voorzien op 25 augustus.
Het verkeer zal beurtelings door kunnen rijden m.b.v. driekleurige werflichten.

Fase 3: er wordt gewerkt op de N36 Marktplaats tussen de Ieperstraat en de Bruggestraat.
Start: 21 augustus, einde: 22 augustus.
Het verkeer komende vanuit Hooglede/Kortemark richting Roeselare of Diksmuide moet omrijden via de Bruggestraat, de Carninstraat, Diksmuidestraat.
Het verkeer komende van Roeselare richting Hooglede moet omrijden via de Sint Jansstraat (N36), Kerkhofblommenstraat, Bruggestraat en vervolgens rechts rijden richting Hooglede.
Het verkeer komende van Roeselare richting Diksmuide moet omrijden via de Sint Jansstraat, Kerkhofblommenstraat, Bruggestraat links, Carninstraat, Diksmuidestraat, rechts afslaan richting Diksmuide.
Het verkeer komende van Roeselare richting Ieper en Houthulst moet omrijden via de Sint Jansstraat, Kerkhofblommenstraat, Bruggestraat links, de Carninstraat, Diksmuidestraat, links de Statiestraat richting Ieper nemen of rechts de Houthulststraat richting Houthulst.

Bovenstaande timingen kunnen nog verschuiven door slechte weersomstandigheden.