24/24-werf herstelt lokaal de betonverharding aan kruispunt onder de fly-over van Brussels Airport

Een aannemer voert een zestal dagen onderhoudswerken uit op de Haachtsesteenweg (N21) en de Luchthavenlaan (N211) ter hoogte van het kruispunt met beide gewestwegen. 

De lokale betonverhardingen op de Haachtsesteenweg in de rijrichting van Kampenhout Sas (N21) en op de Luchthavenlaan (N211) ter hoogte van het kruispunt met de Haachtsesteenweg worden vanaf maandag 19 augustus tot zaterdag 24 augustus binnen een week hersteld.

 

 

Aannemer THV Dialink werkt zes dagen lang 24 op 24

Vanaf maandag 19/08/2019 tot woensdagnacht 21/08/2019 start THV Dialink met de eerste fase van de uitbraak en het vernieuwen van lokale betonverharding op de Haachtsesteenweg (N21) in de rijrichting van Kampenhout/Haacht. De eerste nacht wordt de betonplaat opgebroken en vervolgens wordt er nieuwe beton gestort. 

Vanaf woensdagnacht 21/08/2019 tot zaterdag 24/8 wordt er onder de fly-over, de Luchthavenlaan (N211) ter hoogte van het kruispunt met de Haachtsteenweg (N21) gewerkt.

 

Minder hinder: werken in twee fasen met lokale omleidingen

  • In de eerste fase vanaf maandagnacht 19/8 om 20u wordt er op de Haachtsesteenweg (N21) richting Kampenhout/Haacht gewerkt en wordt het verkeer komende van Diegem tijdens de opbraak van de betonverharding omgeleid via de rotonde Brucargo. Vanaf dinsdagochtend 6u.  20/8 rijdt het verkeer komende van Diegem richting Haacht rechtdoor over 1 rijstrook, tijdens de verdere afwerking van de betonverharding. Alle andere rijrichtingen worden omgeleid via de rotonde Brucargo. In de loop van woensdagnacht gaat de Haachtsesteenweg terug open.
     

  • Nadien start de tweede fase onder de fly-over Luchthavenlaan (N211) ter hoogte van het kruispunt met de Haachtsesteenweg (N21). De aannemer werkt op dezelfde manier en start woensdagnacht 21/08 tot zaterdag 24/8.

    Tijdens de duur van deze werkzaamheden wordt alle verkeer richting Brucargo, Haacht en richting E19 Antwerpen/Mechelen omgeleid via de fly-over.

 
Volg de werken online