Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken aan fietspad langsheen Vilvoordsesesteenweg

Werken aan fietspad langsheen Vilvoordsesesteenweg

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Binnenkort

Plaats

Weg

N211

Wat en waarom?

Fietspad in klinkers omgevormd naar asfalt

Op de Vilvoordsesteenweg (N211) in Meise ter hoogte van het op- en afrittencomplex n°3 tussen de Ossegemstraat (N276) en de Mechelbaan vervangt een aannemer de klinkers van het fietspad naar een laag asfalt. 

Wat houden de werken in?

Concreet wordt in beide rijrichtingen, over een totale lengte van ongeveer 500 meter,  de bestaande klinkerverharding opgebroken en vervangen door een comfortabele verharding in asfalt:

  • Opbraak klinkers oud fietspad
  • Vervanger van klinkers op fietspad door een asfaltverharding
  • Aanpassen van de boordstenen aan de oversteekplaatsen
  • Nieuwe rode markeringen aan overgang met op- en afrittencomplex A12 en zijstraten

Timing en impact?

3-tal weken werk in 2023

Op dit moment is er nog geen startdatum voor de werken. Deze webpagina wordt geactualiseerd met hinderinfo voor de start van de werken. Omwonenden krijgen dan nog tijdig een bewonersbrief in de bus.

Parkeren en bereikbaarheid: principe van de werken 

Vanaf de start van de werken geldt er op straat een parkeerverbod binnen de werfzone. Verplaats de dag voordien dus tijdig uw wagen als die op straat geparkeerd staat. Bestemmingsverkeer kan de eigen oprit en handelaars in de werfzone bereiken. Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km/u. Tijdens het asfalteren van het fietspad kan uw oprit tijdelijk niet toegankelijk zijn, omdat het asfalt moet afkoelen en er dan niet over kan gereden worden. De aannemer zorgt dan voor een extra brief in de bus. Wij danken u om aan de veiligheid van de arbeiders te denken door u aan de snelheidsbeperking te houden en voorzichtig uw oprit in- of uit te rijden tijdens de werken.

Vragen? Contacteer ons:

Contact
Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant

Contactformulier