Overslaan en naar de inhoud gaan

Actuele hinder

Actuele hinder

Aanpassingswerken Koralenhoeve

De nieuwe brug die in de plaats komt, zal hoger komen te staan. Daardoor moet ook het kruispunt van de Wijnegemsteenweg met de Koralenhoeve mee aangepast en verhoogd worden. De werken starten op 2 mei en duren tot en met 10 juni.

  • De industriezone Koralenhoeve is enkel bereikbaar via de Nijverheidsstraat. Gemotoriseerd verkeer dat normaal via de Wijnegemsteenweg naar de industriezone Koralenhoeve rijdt, zal vanaf 2 mei zijn route moeten aanpassen. U volgt de omleiding via de Torenstraat - Kaakstraat - Handboogstraat - Hoevenstraat - Ternesselei om dan via de rotonde de Nijverheidsstraat en de Industriezone in te rijden.
  • Fietsers kunnen vanaf de Torenstraat via de Jos Swinkelsstraat – Jan Moonsstraat – Kapelstraat naar de Koralenhoeve rijden.
  • Bewoners van de Wijnegemsteenweg kunnen hun straat enkel in- en uitrijden via de Torenstraat.
E313 Brug Wommelgem Omleiding Koralenhoeve

Omleiding voor fietsers vanaf afbraak brug 

Fietsers en voetgangers konden tot half maart nog over de brug passeren om de E313 te kruisen. Nu de brug afgebroken is, kan dat uiteraard niet meer. Fietsers en voetgangers volgen een omleiding en kunnen de E313 tot het einde van de werken enkel kruisen via de naastgelegen brug van de Doornaardstraat.