Vernieuwing wegdek Kalmthoutsesteenweg (N122) in Kapellen

Regio
Gemeente
Weg
Datum 28 - 29 - 30 augustus 2019

Op 28, 29 en 30 augustus 2019 zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende drie dagen werken uitvoeren op de Kalmthoutsesteenweg (N122) in Kapellen. Vanaf het kruispunt met de Kapelsestraat (N11) tot net voor de Jozef Mulslaan krijgt het wegdek een nieuwe laag asfalt.

Vernieuwing wegdek Kalmthoutsesteenweg

Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat op de Kalmthoutsesteenweg het wegdek vernieuwen over een afstand van ongeveer 1 kilometer. De werken situeren zich tussen de kruispunten met de Kapelsestraat en de Jozef Mulslaan. Het versleten wegdek wordt eerst afgefreesd en vervolgens voorzien van twee nieuwe lagen asfalt. Tenslotte worden ook nieuwe wegmarkeringen aangebracht.

Kalmthoutsesteenweg drie dagen afgesloten in beide richtingen

De werken zijn gepland op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus. Tijdens deze periode is de Kalmthoutsesteenweg afgesloten voor alle verkeer.

  • Doorgaand verkeer tussen Kalmthout en Kapellen volgt in beide richtingen een omleiding via de Kapelsestraat/Ertbrandstraat (N11), de Klinkaardstraat/Putsesteenweg/Heuvel/Statiestraat (N111) en de Kapellensteenweg/Kalmthoutsesteenweg (N122).
  • Fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via de Dennenburgdreef, de Magnolialaan en de Jozef Mulslaan.
  • De kruispunten van de Kalmthoutsesteenweg met de Kapelsestraat (N11) en de Jozef Mulslaan blijven steeds open.
  • De haltes van De Lijn op de Kalmthoutsesteenweg worden niet bediend tussen de Kapelsestraat en de Max Temmermanlaan. Meer info over de tijdelijk gewijzigde dienstverlening op www.delijn.be.

Bovenstaande afbeelding kan u downloaden in de rechterkolom onder 'documenten'. 

Lokale bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn inritten van woningen en bedrijven gelegen in de werfzone tijdelijk niet bereikbaar met de wagen. Ook parkeren langs de Kalmthoutsesteenweg is dan niet mogelijk. Te voet blijven alle percelen steeds bereikbaar.

Weersgevoelig

Opgelet: asfalteringswerken zijn steeds erg weergevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info kan je steeds terugvinden op deze webpagina.