Twee weekends herstellingswerken op R2 richting Nederland

Regio
Gemeente
Weg
Datum 2 weekends in november 2019

Op de R2 is bij het uitrijden van de Frans Tijsmanstunnel richting Nederland/A12 schade vastgesteld aan het betonnen wegdek. Het wegdek dient hersteld te worden om de veiligheid en het rijcomfort te kunnen blijven garanderen. Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de noodzakelijke herstellingen uitvoeren gespreid over twee weekends in november. Tijdens de werken moet het verkeer richting Nederland over één rijstrook passeren. 

Fase 1: weekend van 8 tot 12 november

De werken starten op vrijdagavond 8 november (20u) en duren tot dinsdagochtend 12 november (05.30u). Ter hoogte van de werfzone moet het verkeer richting Nederland over één versmalde rijstrook passeren. Voor het verkeer richting Gent is er geen hinder. 

Fase 2: weekend van 15 tot 18 november

De werken starten op vrijdagavond 15 november (20u) en duren tot maandagochtend 18 november (05.30u). Ter hoogte van de werfzone moet het verkeer richting Nederland over één rijstrook passeren. Voor het verkeer richting Gent is er geen hinder. 

Weersgevoelig

Opgelet, asfalt- en betonwerken zijn steeds erg weergevoelig. Bij regenweer en/of koude temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen.