Overslaan en naar de inhoud gaan

Renovatie viaduct Gentbrugge

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Gestart

Plaats

Weg

E17

HINDER OP DE E17

Van februari tot november 2021 werken we op de viaducthelft in de rijrichting Antwerpen. Tijdens deze werken rijdt alle verkeer op een verminderd aantal rijstroken op de viaducthelft in de rijrichting Kortrijk. Er zijn twee rijstroken beschikbaar in elke rijrichting. Tijdens de volledige duur van de werken geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u. De oprit Gentbrugge wordt afgesloten voor wie naar Antwerpen wil en dit voor de volledige duur van de werken. 

WOV Viaduct Gentbrugge
Op- en afritten E17-viaduct

HINDER ONDER HET VIADUCT

Afsluiting doodlopend stuk Magerstraat – 1/03 t.e.m. 03/03

We voeren renovatiewerken uit onder het viaduct in de Magerstraat, vanaf maandag 1 maart t.e.m. woensdag 3 maart. We sluiten de straat af tussen 7 uur ’s morgens en 17 uur ’s avonds. In de ruime omgeving van de straat geldt een parkeerverbod. Fietsers en voetgangers volgen een omleiding via de Edith Cavellestraat en de Henri Pirennelaan. Tijdens deze werken kan er geluidsoverlast zijn.

Korte Magerstraat omleiding 2 Gentbrugge

Afsluiting onderdoorgang H.Pirennelaan: 3 opeenvolgende weekends in maart

In maart voert de aannemer ter hoogte van de onderdoorgang tussen de Oude Brusselseweg en de Henri Pirennelaan 3 weekends op rij werken uit. De doorgang wordt tijdens die werken afgesloten voor alle verkeer en dit van:

▪ Zaterdag 6 maart om 6u. tot zondag 7 maart om 20u.

▪ Zaterdag 13 maart om 6u. tot zondag 14 maart om 20u.

▪ Zaterdag 20 maart om 6u. tot zondag 21 maart om 20u.

Fietsers en voetgangers volgen een omleiding via de onderdoorgang in de Edith Cavellstraat. Het gemotoriseerd verkeer rijdt om via de Braemkasteelstraat.

WOV Omleiding Henri Pirennelaan

Omleidingskaart afsluiting onderdoorgang Oude Brusselseweg en H.Pirennelaan

De komende maanden zullen nog een aantal andere locaties naast of onder het viaduct afgesloten worden voor voetgangers en fietsers. Van zodra de timing voor deze werken meer concreet is, brengen we de omwonenden hierover op de hoogte met een brief.  

Doorgang fietsers en voetgangers Gentbrugge onder viaduct