Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken snelwegen Oost-Vlaanderen

Herstellingswerken snelwegen Oost-Vlaanderen

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Binnenkort

Weg

E17

Deze zomer en dit najaar voert AWV op verschillende plaatsen op het snelwegennet in Oost-Vlaanderen onderhoudswerken uit om het wegdek in goede staat te houden de veiligheid en het comfort van de weggebruiker te garanderen.

Wat en waarom?

We voeren op verschillende plaatsen op het snelwegennet in Oost-Vlaanderen onderhoudswerken uit om het comfort en de veiligheid van de weggebruikers te garanderen. Het gaat over het vernieuwen van het wegdek van bepaalde rijvakken die in verslechterende staat verkeren met name op de E17. Het oude wegdek wordt weggefreesd en we plaatsen nieuwe asfaltlagen.

Timing en impact?

Werken op E17 Sint-Niklaas richting Antwerpen

2 nachten 

Waar: Vanaf het einde van de parallelweg van de E17 in Sint-Niklaas, over een afstand van ongeveer 1.5 km op de tweede en derde rijstrook

Impact: Het verkeer rijdt over één of twee rijstroken tussen 20u en 5u. Het verkeer richting Antwerpen rijdt ter hoogte van Sint-Niklaas over de pechstrook en deels over de rechterrijstrook. Alle op- en afritten blijven open.

Overdag is er geen hinder.

Werken op E17 Lokeren richting Gent 

10 nachten

Waar: Hij werkt op de 2de en 3de rijstrook richting Gent.

Impact: Het verkeer rijdt over de pechstrook en over het 1ste rijstrook tussen 20u en 5u. Er geldt een snelheidsbeperking ter hoogte van de werfzone. Alle op- en afritten blijven open. 

Overdag is er geen hinder