HERSTELLINGSWERKEN OP N8 IN OUDENAARDE EN KLUISBERGEN

Weg
Datum vanaf 4 november 2019

 

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 4 november met herstellingswerken op de N8 tussen Oudenaarde en Kluisbergen. De  aannemer vervangt er enkele betonplaten om het rijcomfort te verbeteren. Het verkeer richting Kluisbergen kan de werfzone passeren, het verkeer richting Oudenaarde rijdt om. De werken duren ongeveer een maand.

Wat houden de werken in?

De aannemer werkt op de N8 tussen Oudenaarde en Kluisbergen. Beschadigde betonplaten tussen Meerse en de Berchemstraat worden over een afstand van 2,4 km hersteld. De werken starten op 4 november en zullen ongeveer één maand duren. De timing is afhankelijk van het weer.

Timing

De werken starten op 4 november en zullen ongeveer één maand duren.

Omleidingen

Fietsers rijden langs de werfzone en maken gebruik van de vrijliggende fietspaden langs de N8. Ook het verkeer op de N8 richting Kluisbergen rijdt langs de werfzone. Het verkeer van Kluisbergen richting Oudenaarde rijdt om via de rotonde 'Kerkhove', de Oudenaardsesteenweg (N435) en de Minderbroederstraat, de N60 en de rotonde in Leupegem. Enkele lijnen van het openbaar vervoer volgen een omleiding,  alle info staat op de www. Delijn.be