E314 Leuven - Aarschot: onderhoud wegdek

Weg
Datum Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september ('s avonds en 's nachts)

Update 13/09/19: De planning voor deze onderhoudswerken wordt een week opgeschoven. De afrit van Holsbeek zal daardoor in de nacht van maandag 23 september op dinsdag 24 september afgesloten worden i.p.v. vanaf maandag 16 september, zoals eerder aangekondigd. Tot en met vrijdag 27 september vernieuwt de aannemer dan ter hoogte van de afrit het rechterrijvak.  Er wordt enkel 's avonds en 's nachts gewerkt. Zaterdagochtend 28 september wordt de rijweg dan terug opengesteld. Opgelet: asfalteringswerken zijn afhankelijk van het weer, waardoor de planning kan wijzigen.

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van maandag 16 tot vrijdag 20 september onderhoudswerken uit op de E314 tussen Leuven en Aarschot, in de beide rijrichtingen. De aannemer start de avond van maandag 16 september en zal volgens de huidige planning de werken afronden op de ochtend van zaterdag 21 september. Hij zal telkens starten met werken om 20u en zal de weg vrijmaken voor de start van de ochtendspits. 

Er zal tijdens de werken altijd een rijstrook open blijven voor het verkeer. De afrit van Holsbeek in de rijrichting van Brussel zal ook een nacht lang afgesloten worden (welke nacht is nog niet geweten). Het verkeer zal op dat moment omgeleid worden via de volgende afrit (Wilsele).