Bredabaan (N1) tussen Brasschaat en Wuustwezel 3 weken afgesloten

Weg
Datum van 14 mei tot 1 juni 2018

De gemeenten Brasschaat en Wuustwezel leggen vrijliggende fietspaden aan op de Bredabaan (N1) tussen Gooreind en Maria-ter-Heide. De werkzone situeert zich tussen de Eikendreef in Gooreind en het kruispunt met de Sint-Jobsesteenweg/Essensteenweg (N117) in Maria-ter-Heide. De totale werken zullen ongeveer twee jaar in beslag nemen.

Bredabaan drie weken volledig onderbroken

De eerste fase van de werken (fase 1A) start vanaf 14 mei en duurt tot 1 juni 2018. Dan worden de bomen langs de Bredabaan gerooid en worden er een viertal doorsteken gemaakt voor de riolering en de nutsmaatschappijen. De Bredabaan is tijdens deze periode volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer tussen Brasschaat en Wuustwezel wordt omgeleid via de E19. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk. Na deze eerste fase is doorgaand verkeer opnieuw mogelijk, zij het over versmalde rijstroken.

Meer info

De aanleg van het fietspad wordt gecoördineerd door de gemeenten Brasschaat en Wuustwezel. Voor meer informatie over deze werken kunt u terecht op de websites van beide gemeenten via www.brasschaat.be of www.wuustwezel.be.