Overslaan en naar de inhoud gaan

aanpassing busperrons op N46 in Erpe-Mere

aanpassing busperrons op N46 in Erpe-Mere

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Gestart

Plaats

Weg

N46

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt vanaf  5 september aan de bushaltes op de Oudenaardsesteenweg (N46) ter hoogte van de Sint-Annastraat in Erpe-Mere. Beide haltes worden na de werken toegankelijker en comfortabeler voor pendelaars. Tijdens de werken kan het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. Volgens de huidige planning duren de werken ongeveer drie weken.

Wat en waarom?

Wegen en Verkeer werkt aan meer veilige en comfortabele bushaltes. Ook de haltes op de Oudenaardstesteenweg (N46) ter hoogte van de Sint-Annastraat worden verbeterd zodat ze conform zijn. Zo zullen de bussen na de werken op de rijweg stoppen en vlotter hun halte weer kunnen verlaten. Daarnaast maakt de aanleg van een verhoogd perron het in- en uitstappen makkelijker voor mensen met kinderwagens of een beperkte mobiliteit. 

 

Timing en impact?

Tijdens de werken kan het verkeer door op 2 versmalde rijstroken. Het kruispunt met St Annastraat blijft bereikbaar en alle bewegingen blijven mogelijk. 

Door de werken zijn er mogelijk wijzigingen op de buslijnen. Reizigers raadplegen voor hun vertrek best delijn.be/nl/routeplanner voor de meest actuele informatie over de hinder.