Overslaan en naar de inhoud gaan

1 week asfaltwerken op afrit 13 Zelzate-Oost in Gent

1 week asfaltwerken op afrit 13 Zelzate-Oost in Gent

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Gestart

Plaats

Weg

E34

Vanaf vrijdag 25 november voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de E34/N49 richting kust ter hoogte van het complex Zelzate-Oost. De afrit 13 Zelzate-Oost richting kust gaat dicht en alle verkeer zal een omleiding moeten volgen. Voor de veiligheid van de weggebruikers wordt het wegdek van de afrit volledig vernieuwd. De asfaltwerken starten op vrijdag 25 november en zijn klaar op zaterdag 3 december. Deze planning is afhankelijk van het weer.

Wat en waarom?

Het wegdek van de afrit 13 Zelzate -Oost vertoont zware spoorvorming. Voor de veiligheid van de weggebruikers wordt het wegdek in asfalt volledig vernieuwd. De aannemer start met de herstellingswerken op vrijdag 25 november, na de ochtendspits en werkt tot en met vrijdag 2 december. Op zaterdag 3 december zijn alle werken klaar en kan de afrit 13 Zelzate-Oost terug open voor alle verkeer. Asfaltwerken zijn weersafhankelijk en deze planning kan nog wijzigen.

Timing en impact?

  • De afrit 13 Zelzate-Oost op de E34/N49 richting kust gaat dicht en volgt een omleiding via E34 naar de Zelzatetunnel, de Jacques Paryslaan (R4) en kan daar keren via Rieme-Noord terug naar E34 en dan zo de afrit Zelzate-Oost nemen.
  • De oprit richting kust blijft open.
  • Ook het verkeer op de E34/N49 richting Antwerpen ondervindt geen hinder.
omleidingsplan