N19

Aarschot: Studie van herinrichting Leuvensesteenweg (N19) vanaf het kruispunt met Pastoor Dergentlaan (Gelrode) tot aan Kapitein Gilsonplein

Update 10/12/2019: Omwonenden binnen dit project ontvangen in het voorjaar van 2020 een brief via het studiebureau i.v.m. het volledig in kaart brengen van de grenzen openbaar domein langsheen dit studietraject van de Leuvensesteenweg. Bij het in kaart brengen van de reële en correcte grens van het openbaar domein, worden bewoners altijd gecontacteerd omdat zij eventuele aktes en opmetingen moeten bezorgen aan het studiebureau. Enkel op die manier kan het studiebureau vanuit de juiste grenzen de ontwerpstudie uitstippelen.

Herinrichting Aarschotsesteenweg (N19) - Een veilige doortocht voor Wezemaal

UPDATE 16/12/2019: Afgelopen donderdag 12 december organiseerden het Agentschap Wegen en Verkeer en de gemeente Rotselaar een infomoment over de ontwerpplannen van de Aarschotsesteenweg (N19) in Wezemaal. Meer dan 200 geïnteresseerden kwamen in de parochiezaal Sint-Martinus langs om meer te weten te komen over de herinrichtingsplannen van deze gewestweg die het centrum van Wezemaal doorkruist.