Hinder op E40 in Aalter vanaf 10 december

Vanaf maandag 10 december voert het Agentschap Wegen en Verkeer het tweede deel van de werken aan de linkerrijstrook en de middenberm van de E40 in Aalter uit. Het verkeer op de E40 richting Oostende rijdt overdag over twee rijstroken en 's nachts over één. Alle op- en afritten blijven open. Om de hinder te beperken wordt 's nachts doorgewerkt. Op donderdag 13 december moeten de werken op E40 klaar zijn. De heraanleg van het complex loopt nog tot voorjaar van 2019.

Werken op E40 richting Oostende: van maandag 10 december tot donderdag 13 december

De aannemer giet een betonnen veiligheidsstootband aan de middenberm op de E40 richting Oostende. Ook de linkerrijstrook wordt heraangelegd. Er wordt tussen maandag 10/12 en donderdag 13/12 één of twee rijstroken op de E40 ingenomen. Deze werken starten op 10 december na 21u en zijn klaar op donderdag 13 december voor 6u. Deze werken zijn met een week uitgesteld omwille van het slechte weer.

Verkeerssituatie tijdens de werken:

  • Op de E40 rijdt het verkeer richting Oostende overdag op twee rijstroken en 's nachts over één rijstrook.
  • Het verkeer op de E40 richting Brussel ondervindt geen hinder.
  • Alle op- en afritten van de E40 blijven open. 
  • De Steenweg op Deinze blijft onder de E40-brug open voor fietsers. Het verkeer kan nog niet door en blijft omrijden via de Tieltsesteenweg (N37).

Deze werken zijn sterk weersafhankelijk en de planning kan nog wijzigen. 

Meer info vind je op www.wegenenverkeer.be/Aalter