Heraanleg kruispunt N45 in Denderleeuw vanaf 3 september

Op dinsdagavond 3 september start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van het kruispunt op de Expresweg (N45) met de Iddergemsesteenweg in Denderleeuw. Het kruispunt krijgt nieuw asfalt om het rijcomfort te verbeteren. Een deel van het kruispunt gaat dicht en het verkeer moet omrijden. De aannemer werkt enkel 's nachts om de hinder zoveel mogelijk te beperken. De werken zullen klaar zijn tegen vrijdag 13 september. 

 

Wat doen we?
De aannemer werkt op het kruispunt van de gewestweg N45 met de Iddergemsesteenweg en de Hoogstraat. Het kruispunt krijgt een nieuwe asfaltlaag. De aannemer werkt per weghelft. De werken starten telkens om 20u 's avonds en om 6u 's ochtends wordt het kruispunt terug opengezet. De werken zullen kaar zijn tegen vrijdag 13 september.

Hoe rijdt het verkeer?

Van 3 september tot en met 6 september gaat de N45 richting Aalst dicht en rijdt het verkeer om van Ninove via N405 en het industriepark. Ook de fietsers kunnen niet langs de werfzone en zullen een omleiding via de N405 of N460 moeten volgen.

Van 10 september tot en met 13 september gaat de N45 dicht richting Ninove en volgt het verkeer een omleiding van de rotonde Albatros via het industriepark en de N405. Ook de fietsers kunnen niet langs de werfzone en zullen een omleiding via de N405 of N460 moeten volgen.

Minder hinder
Om de hinder op deze drukke verkeersas te beperken, voert het agentschap deze werken uit op twee korte fasen van drie nachten tussen 20u en 6u.